onsdag 19. mars 2008

Vrangviksposten Nr. 12, Årgang 1
Vannverks- skandale i Vrangvik?
Vi har undret oss i lenger tid over den ekstravaganse som tydelig preger enkelte av de kommunale innstanser. Den gang kommunearbeiderne grov grøfter med hakke og spade, var man mer nøysomme og la ned alminnelige svarte jernrør.

Det hendte at de rustet litt på innsiden, og de varer jo ikke evig. Men vi har da bare godt av litt jern i vannet, så slipper vi å gå på apoteket og kjøpe kunstig jerntilskudd i dyre dommer for å holde blodet friskt og levende.


Nå har man begynt å legge ned plastrør. Da slipper vi å oppleve at de ruster i filler, sier kommuneinnsjenjør K. Røed. (K. Røed ville ikke la seg fotografere, så derfor har vi bare brukt bildet av en annen innsjenjør i stedet.)

Vi har sendt ut redaksjonssekretær Streufert for å se på dette, og han forteller at vannvesenets folk legger ned blå rør. Det kan da ikke være nødvendig å koste på seg fargede rør, når de likevel skal graves ned i bakken? Det måtte da kunne nøye seg med sorte rør.

Vrangvikposten vil være den første til å avsløre om det ligger noe krimminelt bak. Vi vet jo hvordan disse vannverkssjefene subber pengene ned i sine egne lommer og bygger svære farmer i Sørafrika. Det er ikke sikkert at det er bestikkelser som gjør at kommuneinnsjenjøren kjøper blå rør, men vi skal virkelig følge med, og som jeg sa det på redaksjonsmøtet til Streufert: ”Denne saken må vi til bunns i”!

Da svarte Streufert at han for så vidt kunne gå ned på frostfri dybde, men han ville foretrekke å ikke falle ned i noen grøft med vann i nå som det er så kaldt.

Vrangviksposten er et organ for Vrangvik og nærmeste omegn.
Redaktør: Hermod Strudel

Redaksjonssekretær: Carstein Streufert

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar