tirsdag 18. mars 2008

Rådhusutbyggingen hos Fylkesmannen
”Klage-svar om
tre-fire uker


Fylkesmannen i Oslo og Akershus regner med å bli ferdig med behandlingen av klagen om såkalt lovlighetskontroll av budsjettvedtaket om rådhusutbyggingen på Tangenåsen i løpet av tre-fire uker.


Eldbjørg Kluften hos Fylkesmannen sier til avisanesodden.no at dokumentene fra kommunen var blitt feilregistrert hos fylkesmannen og ikke dukket opp før for noen dager siden.
- Men nå er vi godt i gang med arbeidet. I første omgang er det økonomisk avdeling som skal gå gjennom dokumentene, før det er juristenes tur. Vi prioriterer denne saken svært høyt, sier Kluften.

Vanlig behandlingstid hos fylkesmannen av slike saker er tre måneder, men Kluften sier dette er en spesielt alvorlig sak siden det gjelder en budsjettsak. Det er svært sjelden at budsjettsaker blir innklaget for lovlighetskontroll, sier hun.

Det var mindretallet i kommunestyret som klagde inn budsjettvedtaket før jul i fjor om å bevilge 270 millioner kroner til rådhusutbyggingen fordi de mente at flertallet ”ensidig hadde oppjustert inntektssiden og nedjustert utgiftssiden”.

..bb

Finn mer i lenkekjeden til høyre under RÅDHUS-UTBYGGINGENIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar