Ukas sport

Ullern fikk lett match mot Nesodden

For første gang bringer avisanesodden.no et fotballreferat. Det er hentet fra hjemmesidene til Ullern fotball:

Ullern - Nesodden 7-1 (5-1)

"Kampen var i realiteten avgjort etter første omgang da stillingen var hele 5-1. Ullern virket farlige nesten hver gang de var i angrep. Effektiviteten var i tillegg meget god. Det må også sies at Nesodden var ganske slappe i sitt forsvarsspill.

Målene i første omgang ble satt inn av Udjus og Robert, med to hver, etter flere fine angrep. Nesodden virket tamme hele kampen. Selv om de hadde noen kontringer og legg fra kantene, så ble det med ett mål i 1. omgang.

I pausen byttet Ullern 6 spillere og ytterligere en kom innpå i løpet av 2. omgang. Kampen roet seg og det ble ingen flere mål fra gjestene. Anders Mårdalen sørget derimot for at Ullern fikk ytterligere to mål. Ett av målene kom etter et frispark fra 20 meter.

For Ullerns del var det greit å få gjennomført en kamp ettersom man ikke har spilt veldig mye fotball i år. Man skal ikke legge for mye i en kamp som dette, men selvtillit er alltid greit å ha med seg i bagasjen til Alta, hvor det skal spilles to kamper til helgen (Bossekop og Hammerfest).

Mange spillere fikk en omgang eller mer og det virker som om stallen er et hakk sterkere enn i fjor. I tillegg til spillerene som var med denne kampen har man bl.a. nysigneringene Espen Edvardsen og Ali Haidar i bakhånd, som begge sto over pga. skader. Stjernespilleren Stian Skageng sto også over grunnet føling med strekk i låret."