tirsdag 25. mars 2008

Tangen Brygge-utbyggingen
STORO-KIOSKEN: Her er den "nye" kiosken på brygga - hentet fra Storo..


Tommy Ek fjerner parkeringsautomatene..

så var parkeringsplassen stengt.. (Fotos: Bjørn Bratten)
Her er den ”nye” Tangen-kiosken!

Her er den ”nye” kiosken på Tangen Brygge.. Når leskuret blir revet om ei uke eller to og resten av det nåværende terminalbygget rives litt lenger ut i april er det denne bygningen som skal gjøre jobben som kaffe-, pølse- og aviskiosk til det nye terminalbygget står ferdig til midtsommer neste år.
- Ja, det skal ikke se ut sånn som nå. Vi skal bygge det ut, forhåpentlig med et par meter i front, slik at det kan bli plass til noen seter, slik at det kan bli plass til f.eks. en gammel dame som har kommet for seint til båten, sier Morten Lier i Tangen Terminal til avisanesodden.no.

- Hvor kiosken kommer fra, nei, det aner ikke, jeg har kjøpt den av Selvaag Bygg, et øyeblikk skal jeg sjekke (tilbake etter et par minutter) – jo, den har stått på Storo, sier de hos Selvaag Bygg. Ja, det er meningen den skal stå der den er plassert nå, der står den mest ute av veien for anleggsarbeidet, sier Morten Lier.

Hektisk aktivitet på Tangen Brygge i morges, altså – først stengning av parkeringsplassen, så kom kiosken, så gravemaskinen som skulle legge til rette for parkeringsplasser bort mot Signalen for de som jobber på båtene. Seinere kom Tommy Ek for å demontere automatene på parkeringsplassen.
Prosjektleder Karsten Nordstrand forteller til avisanesodden.no at det første som skal skje nå trolig er murarbeider på det hvite huset mot Nesoddtangen gård, og dernest trolig tilrettelegging av den nye gangveien ned mot brygga.
..bb

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar