fredag 14. mars 2008

Ordføreren foran Ruter-møtet

(Foto: Bjørn Bratten)

Blåser nytt liv i ringbussen


Nesodden-ordfører Christian Hintze Holm (bildet) blåser nytt liv i planene om en ringbuss på Nesodden. Foran hurtigbåt-møtet med Ruter-sjefen, Runar Hannevold, på Nesodden den 3.april, har ordføreren invitert til samtaler også om en mulig ringbuss-ordning.


En times rute
- Dette er jo en gammel tanke som jeg vil tro flere politiske partier på Nesodden har på sine program.
- Jeg har ingen konkrete planer om hvordan en slik ringbuss skulle organiseres, men jeg kan tenke meg at trekanten kirkekrysset/Fjellstrand/Tangen Brygge kan passe for en times rute, sier Hintze Holm til avisanesodden.no.

- Men dette blir det jo opp til blant annet Ruter eventuelt å ta stilling til, og min hensikt her har vært å få anledning til å spørre Ruter om hva de tenker om en slik idé, sier ordføreren.


Fjellstrand/Hasle
Claudia Behrens, som er vararepresentant til kommunestyret for Miljøpartiet De Grønne, bekrefter overfor avisanesodden.no at partiet har programfestet en ringbuss på Nesodden og har gått til valg på dette ved de to siste lokalvalgene.
- Vi har ikke så veldig konkrete planer om hvodan dette kan gjøres, det er jo viktig at man ser på trafikkgrunnlaget.
- Men vi har sett på muligheten for en trekantrute f.eks. Fjellstrand/Fagerstrand og Hasle, siden det er mange fra Fagerstrand og Fjellstrand som ønsker å reise tvers over til Hasle.

- I tillegg vil det jo være naturlig med en trekant kirkekrysset/Fjellstrand/ Tangen, sier Claudia Behrens, som tok opp disse ideene i kommunens styringsgruppe for miljø og klima for et par uker siden.
..bb

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar