lørdag 8. mars 2008

Vrangviksposten Nr. 10, Årgang 1Fru Osmund sen spiste middag i Vrangvik!

Fru Høylandet (bildet til venstre) var forleden innom redaksjonen og fortalte at hun hadde sett den tidligere likestillingsministeren gå ombord på ellevebåten inn til hovedstaden forleden kveld da fru Høylandet hadde vært på kino inne i byen.

Hun hadde tydelig sagt "Å revoar", og Fru Høylandet kjente tydelig igjen mannen som fulgte henne, nemlig en av våre store skuespillere, som bor i den moderne villaen i Soloppgangen 12. Vi kan godt forstå at det har vært mye skriverier om denne damen i det siste, men at hun skulle ha spist middag her i Vrangvik, var en nyhet for oss.V
i har nå bragt på det rene at det ikke var fru Osmundsen som hadde vært på middag i Soloppgangen 12 for en ukes tid siden, men derimot en kvinnelig sjournalist fra et kjendisblad. Dette fortalte den omtalte skuespilleren til redaktøren da vi tilfeldigvis traff hverandre i bokhandelen. Han lo hjertelig av fru Høylandets såkalte observasjon, men måtte innrømme at damen som hadde besøkt ham (bildet til høyre) hadde mørke strømper og forøvrig var så pen som man med rimelighet kan forlange av en kjendissjournalist, noe en hvilkensomhelst herre også må kunne si passer på tidligere statsråd Osmundsen.

Redaktøren har i likhet med flere i Vrangvik reist til fjells eller andre steder i vinterferien. For den som sitter igjen i redaksjonen og passer telefonen og tar i mot de som kommer innom med spørsmål eller bare for å få en kopp kaffe, er vinterferien bare en hyggelig periode. Det har dessverre ikke skjedd noe kattastrofalt av noe slag i Vrangvik hittil i vinterferieuken, men de mest uventede hendelser kan skje helt uten varsel, så derfor er vi alltid klar til å rykke ut for å bringe nyhetene så raskt som mulig til alle, med illustrasjoner og det hele.

Det ser også ut til at den gatemusikanten som spilte utenfor sparebanken har reist sin vei igjen. Han passet i grunnen ikke inn i miljøet i Vrangvik. Han var tross alt en fremmed fugl (en trekkfugl, kan vi vel si for å være litt munter, for han spilte jo trekkspill). Da var hun faktisk mer for øyet den damen som spilte før jul, selv om hun ikke var noe for øret. Vi ser derfor ikke noen grunn til å fortsette våre tips om rumenske høfflighetsfraser.

Vrangviksposten er et organ for Vrangvik og nærmeste omegn

Redaktør: Hermod Strudel
Redaksjonssekretær: Carstein Streufert

1 kommentar:

  1. Dette er jo gull, redaktør. Vi venter utålmodig på nye gullkorn.. Bjørn.

    SvarSlett