fredag 25. januar 2008

TV-omtalen: Jens Stoltenberg hos Grosvold


SJARM-SHOW: Statsminister Jens Stoltenberg viste seg fra sin mest sjarmerende side hos Anne Grosvold. (Foto: Bjørn Sigurdsøn/SMK)

Statsminister-
sjarm hos Grosvold


Mens radio- og TV-veteranen Anne Grosvolds første uker i gullrekka på NRK1 hittil ikke har gitt det store løftet, var det i går en norsk statsminister i knallform som skulle vise at selv ”Grosvold;” kan vekke begeistring.
Sjelden så vi statsminister Jens Stoltenberg mer frittalende, inspirert og engasjert. Forunderlig hva en tur til Antarktis kan gjøre med et menneske. For vi er ikke overbevist om at det var Grosvold som inspirerte..
Fredrik Skavlans styrke var hans evne til å få i gang samtaler i studio, ikke nødvendigvis med seg selv som sentrum. Grosvold har hittil ikke fått riktig sving på disse studio-samtalene.
I går snakket statsminister Jens Stoltenberg som en foss om Antarktis og forurensning, om iskjerneboring og iskapper og om overnatting i telt, og hvor iskaldt det var å våkne om morran, selv om han hadde to lag med ull på seg i soveposen..
Og da psykologen Lisa Vivoll Straume, som har tatt doktorgraden på såkalt positiv psykologi, fortalte om betydningen av å ha en positiv flyt i jobb og alle andre sammenhenger, utbrøt en begeistret statsminister:
– Jeg skjønner hva du mener. Forutsetningen for at jeg skal gjøre noe ordentlig er at jeg blir engasjert. Og jeg blir ofte ganske engasjert. Problemet er at jeg da ofte kan bli ganske ensporet.
- Og når jeg er i dårlig humør, da må jeg gjøre noe helt annet for å klare å bryte ut av den negative flyten..
Sa den åpenhjertige statsministeren.
-bb/

1 kommentar:

  1. Jøss, er han på vei til å bli landsfader?

    Egil

    SvarSlett