fredag 25. januar 2008

Statoil-bensinen på vei..


BENSINEN
KOMMER: I løpet av kommende uke åpner de nye bensin- pumpene på Tangen.


NY STASJON: I slutten av mai skal den nye bensinstasjonen på Flaskebekk stå ferdig, bekrefter Marius Bjerke. (Fotos: Bjørn Bratten)Alle mann til pumpene!

Alle mann til bensinpumpene på Tangen! Skjønt ikke riktig ennå. Mandag regner Statoil med at pumpene skal være på plass ved Tangen Nærsenter, i området der Esso-stasjonen var tidligere, og i løpet av uka skal de nye pumpene være tilgjengelige for et bensintørst publikum og deres enda mer bensintørste biler.
Men noen kiosk blir det ikke snakk om. Den kommer først når den nye Statoil-stasjonen på Flaskebekk åpner i slutten av mai.
Det har tatt sin tid å få på plass de nye pumpene etter at Statoil-stasjonen på Flaskebekk stengte rett over nyttår. Pumpene ved bussgarasjen på Fagerstrand har vært eneste mulighet for Nesodden-folket, og desperasjonen har vært stor, i hvert fall her nord på Tangen.
På Flaskebekk er den gamle stasjonen nå bare en ruin. Et svært hull i jorda viser hvor de gamle tankene er fjernet, for å gi plass til nye, som Marius Bjerke fra entreprenøren A.K. Granheim kan bekrefte.
Statoils mann på stedet ønsker ikke å bli intervjuet, sitert eller fotografert, og henviser til informasjonsavdelingen. Men han bekrefter i hvert fall at det skal bli langt sikrere trafikkmessig å fylle bensin når den nye stasjonen står ferdig.
En gangvei skal legges mellom hovedveien og bensinstasjonen, innkjøring blir som nå ved eiendomsforretningen på hjørnet ved Flaskebekksenteret, mens utkjøringen blir på baksiden, ut i den veien som går opp til boligfeltet på Skoklefald..BB..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar