onsdag 27. februar 2008

Vrangviksposten Nr. 9, Årgang 1

Ikke noe konebytte hos redaktørenRedaktør Brattbakken (bildet), en ikke ukjent pressemann i vårt nabolag, feiret i helgen at han var blitt 65 år i nærvær av en rekke venner fra hovedstadsavisene. Det hele foregikk i de sømmeligste former og i beste vennskapelige stemning, men det besynderlige var at den av gjestene som gikk tidligst, tok på seg feil sko da han gikk hjem. Det er jo vanligvis ikke de som går tidlig som gjør slikt, men helst de som går litt sent etter både to og fire pjoltere. Slike folk tar det ikke så nøye, og kan både ta med seg feil kone, feil frakk eller andres kalosjer når de går hjem.
Den stakkars gjesten som eide de skoene som hadde forsvunnet var naturligvis en smule oppbragt da han oppdaget at hans italienske sko hadde fått andres ben å gå på, men det hele roet seg etter hvert, for episoden var jo litt morsom også. Som han sa, han som satt i gjen med et par meget billigere sko. "Det viktigste er at jeg har noe på føttene når jeg skal hjem". Dette var jo pent sagt for de var nå svært dyre de skoene som forsvant på annenmanns føtter.
Vårt råd er i all stillhet å legge noen tegnestifter i uteskoene når man setter dem fra seg i garderoben når man er i selskap hvor folk er troende til litt av hvert.
Hvis man ikke stikker seg på tegnestifter når man skal gå hjem, så har man tatt feil sko. På den annen side vil den som forsøker å stikke av med dine sko stikke seg på tærne ganske overraskende og kanskje forstå at man får holde seg til sitt eget skotøy. Problemet er at hvis alle skulle finne på å bruke samme trix for å få riktige sko på seg når man forlater et muntert selskap i Vrangvik, så er man like langt.

Vrangviksposten er organ for Vrangvik og nærmeste omegn
Redaktør: Hermod Strudel
Redaksjonssekretær: Carstein Streufert

Finn mer i samme serie i lenkekjeden til høyre under VRANGVIKSPOSTEN

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar