fredag 29. februar 2008

Enighet om Tangen Brygge

GRØNT LYS: Mandag starter arbeidet med det etter- lengtede nye terminal- bygget på Tangen Brygge. (Ill. Statens Vegvesen)


Neste mandag stenger
parkeringsplassen


Den årelange krangelen mellom kommunen og Statens Vegvesen omkring eiendomsforhold og drift av Tangen Brygge, som har ført til alle forsinkelsene rundt byggingen av den nye bryggeterminalen, er nå avsluttet.
Dermed kan arbeidet med ombyggingen av terminalbygg og parkeringsplass starte mandag førstkommende, 3.mars, bekrefter Karsten Nordstrand i Statens Vegvesen overfor avisanesodden.no.
Enigheten som nå er oppnådd mellom partene innebærer grovt sett at kommunen beholder eiendomsretten til området og fortsetter å kreve inn penger for den store parkeringsplassen, mens Akershus Kollektivterminaler overtar driften av terminalbygget.

Oppstartsmøte
- Det som skjer mandag er at det blir et oppstartmøte med entreprenøren der detaljene i framdriften blir klarlagt. I dag har jeg ikke oversikt over akkurat når for eksempel rivingen av det eksisterende terminalbygget skal starte, sier Nordstrand.
- Det jeg vet er at gammelbrygga stenges for parkering allerede mandag, og at den store parkeringsplassen stenges mandagen etter, altså den 10.mars. I løpet av kommende uke skal jeg sørge for at det kommer opp informasjonsplakater om utbyggingen, sier Karsten Nordstrand.

Rådmannen anbefaler
Det er et lenge forventet innspill fra Statens Vegvesen som nå er inntruffet og bearbeidet og forberedt for formannskapet med rådmann Kristina Nilssons anbefaling. I rådmannens anbefaling heter det bl.a.:
Nesodden kommune er innstilt på å inngå en bruksrettsavtale med Statens Vegvesen for kommunens arealer som inngår i den nye trafikkterminalen på Nesoddtangen, basert på at
kommunen beholder eiendomsretten til de arealer den i dag eier, at kommunen beholder driften av langtidsparkeringsplassen og håndheving av parkeringsovertredelser på hele området, og at Akershus kollektivterminaler (AKT) overtar driften av den øvrige delen av terminalen, herunder terminalbygg, kaifronter og kaianlegg, bussoppstillingsområde og korttidsparkering."
..bb

Les mer om Tangen Brygge-utbyggingen.. 13.februar
Full P-stopp på brygga!.. 4.februar
Like før Tangen Brygge-utbygging.. 18.januar

5 kommentarer:

 1. I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

  Sorry for offtopic

  SvarSlett
 2. Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
  Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

  SvarSlett
 3. [url=http://blog.mester.com/]buy viagra soft tabs[/url]

  SvarSlett
 4. [url=http://extrasun.ru/Prodaja.html][img]http://extrasun.ru/components/com_joomgallery/img_thumbnails/_1/_20120510_1076533610.jpg[/img][/url]
  Стоимость обогревателя «SIRIUS» выгодно отличается от представленных на рынке аналогов. Наша конкурентная цена - это оптимальное соотношение в сочетании с высоким качеством. [url=http://extrasun.ru/Prodaja.html] Уличные обогреватели “SIRIUS” также можно использовать в качестве рекламного носителя. На корпус обогревателя легко можно разместить любое изображение[/url]
  Уличные газовые обогреватели "SIRIUS" идеальное решение для заведений с открытыми, полузакрытыми верандами и террасами, безопасный и экономичный способ создать теплую зону на дачных террасах и в беседках.

  SvarSlett
 5. продвижение сайтов

  SvarSlett