onsdag 6. februar 2008

Nye Tangenåsen skole bygges førstGOD TID: Ny ungdomsskole på Tangenåsen har førsteprioritet i det nye rådhusprosjektet. (Foto: Bjørn Bratten)
VÆRT HER FØR: Prosjektleder Einar Michelsen hos OPAK har bygd både skoler og barnehager på Nesodden før..

”Kommunehus-
utbygging
med klar margin”

- Med de framdriftsplanene vi har i dag skal utbyggingen av kommunehuset gå med god margin. Det mener prosjektleder for det nye kommunehuset på Tangenåsen, Einar Michelsen i byggelederfirmaet OPAK, i en samtale med Avisa Nesodden.
- Det som pågår nå er at vi i mars starter en arkitektkonkurranse mellom fem forhåndskvalifiserte arkitekter, plukket ut blant 25 arkitektfirmaer i Norge og utenlands. Etter sommeren er forslagene kommet inn og man har kåret en vinner.
- Parallellt med dette vil det bli en konkurranse om entreprenør. Kommunen ønsker en såkalt samspillsentreprise, altså at arkitekter, entreprenører og rådgivere sammen utvikler prosjektet for hele utbyggingen.
- Og når må spaden stikkes i jorda for at deadline i 2012 skal nås?
- Det er ikke satt noen dato for når vi må starte. Det er heller ikke bestemt hvor stor del av arealet som skal være i byggetrinn en.
- Men vi regner med at byggingen av det de folkevalgte vil velge som første byggetrinn vil ta fra ett til to år.
- I den sammenheng er det jo ungdomsskolen som står på toppen av prioriteringslista, etterfulgt av kommuneadministrasjonen, sier Einar Michelsen, som er godt kjent på Nesodden fra før.
Han har tidligere vært prosjektleder i forbindelse med byggearbeider på Bakkeløkka, Fjellstrand og Bjørnemyr skoler og Munkestien barnehage, alt på Nesodden. ..BB..


Les om kommunehus-krangelen (4.januar 2008)
Les Avisa Nesoddens kommentar (4.februar 2008)
Les hva ordføreren sier om kommunehuset (6.februar 2008)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar