søndag 24. oktober 2010

Vil ha folkemøte om Malmøykalven


STØTTER: Nesodden-ordfører Christian Hintze Holm (t.v.) støtter miljøkjemper Are Damman mot Oslo Havn-styreleder Bernt Stilluf Karlsen (under t.h.).. (Foto: Bjørn Bratten)Ordføreren:

Deponiet fortsatt
ikke tildekket..
Ordfører Christian Hintze Holm støtter miljøkjemper Are Dammans påstand i Avisa Nesodden i forrige uke om at Oslo Havn-styreleder Bernt Stilluf Karlsen bløffer om deponiet på Malmøykalven. 
Stilluf Karlsen påsto i en pressemelding etter den endelige frikjennelse av Oslo Havn i straffesaken om det ulovlige utslippet ved  Malmøykalven at ”det media og motstandere av prosjektet har omtalt som en miljøskandale viste seg etter rettslig prøving å være et vellykket og godt gjennomført projekt.” 

"Renere enn på lenge"

Han skrev også at fjorden nå, etter oppryddingen i indre fjord og dumpingen ved Malmøykalven, er ”renere enn den har vært på lenge, til glede for Oslos befolkning”.
- Dette er en grunnleggende bløff fra Stilluf Karlsen, sier Hintze Holm til Amta. At fjorden er blitt reinere år for år siden 1970 er noe alle vet, sier ordføreren, som synes det er trist at folk som sitter i maktposisjoner som Stilluf Karlsen, holder på med denne typen kampanjepreget informasjon.

Ikke tildekket
Ordføreren mener som Are Damman at deponiet fortsatt i dag ikke er tildekket. Nå vil ordføreren i samarbeid med Are Dammans Innbyggerinitiativet og Nesodden velforbund invitere alle aktørene til et åpent møte på Samfunnshuset om Malmøykalven-deponiet.
-bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar