fredag 29. oktober 2010

Kulturrapport fra hovedstaden: Dramatikkens Hus

PERFORMANCE: Billedkunstnerne Kurt Johannessen og Terje Nicolaisen viser tre såkalte performance'r i nye Dramatikkens Hus i Tøyenbekken denne høsten, del to i kveld, fredag.. Det er usikkert hva dette bildet har med forestillingen i Tøyenbekken å gjøre, men den som lever - og stiller opp i Tøyenbekken 34 - får kanskje se..

Tre stk. performance'r
i Dramatikkens Hus

Det nystartete Dramatikkens Hus, som overtar i den gamle smia i Tøyenbekken etter Det Åpne Teater, er i gang for alvor og viser i kveld del to av tre såkalte performance'r av og med billedkunstnerne Kurt Johannessen og Terje Nicolaisen.
Dramatikkens Hus er opprettet for å stimulere til og utvikle en ny dramaturgi, nye dialoger og samtaler. I løpet av høsten vil det hver fredag være lesninger fra det man mener er høstens beste nye dramatikk, med skuespillere som Jorunn Kjellsby, Gertrud Jynge og Birgitte Larsen.
Billedhoggeren Kurt Johannessen har gjennom flere tiår jobbet konsekvent med performance som uttrykk. Nicolaisen er en kunstner som har utviklet veldig særpregede strategier i møte mellom det konseptuelle og det visuelle, heter det i en pressemelding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar