onsdag 6. oktober 2010

Jutta er på plass

JOURNALIST: Det begynte med en ungdomsromanse. Journalisten Jutta Martha Beiner ble forelsket i Norge allerede i ungdomstiden. (Foto: Lukas Lehner)

Det begynte med en ungdoms-romanse med en nordmann i Kiel for mange år siden, fortsatte mange år seinere med at hun fikk en bok av Nesodden-forfatteren Merete Morken Andersen på tysk av sin bror, som mente den måtte være noe for henne.
Siden har journalist Jutta Martha Beiner vært forelsket i Norge og Nesodden, og for tre og et halvt år siden fulgte hun magefølelsen og flyttet med sin nesten 14 år gamle sønn til Nesodden fra sitt hjem ved Bonn  i Tyskland. 
- Det var som å komme hjem. Det har alltid vært slik. Allerede den gang jeg begynte å reise hit. Jeg var her hele sju ganger i 2006 og hver gang jeg sto på flyplassen for å reise hjem etter ett av mine besøk, kjentes det helt feil å dra.
I tillegg til sin bakgrunn som journalist i hjemlandet er Jutta også utdannet i det som i Tyskland kalles ernæringsvitenskap, som i tillegg til det ernæringsfysiologiske også omfatter noen økonomiske fag.
Med denne bakgrunnen har hun arbeidet som journalist i tyske aviser, hvorav Die Welt er mest kjent, og på tysk tv.
For den som ønsker å konsultere Jutta for hennes ekspertise på det ernæringsmessige feltet kan det være nyttig å vite at hun tar imot avtaler for timer i lege Anne Marie Zapffes praksis i Tangen terasse og kan nås på telefon 97 583 584 eller på mail: jutta.martha-beiner@hotmail.com.

Oppdatert 18.februar 2012:  Jutta Martha Beiner jobbet en kort periode som journalist i Avisa Nesodden høsten 2010. Vi synes ikke lenger vi kan skryte av at vi har fått en dyktig ny medarbeider siden det nå er halvannet år siden hun sluttet. Bjørn Bratten, redaktør Avisa Nesodden
_bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar