mandag 4. oktober 2010

Nettmøte: Flasken Café og Vinstue

NETTMØTE: Nesodden-folket ser ut til å være tatt på senga når den nye hurtigbåten settes inn i trafikk på Nesodden mandag kveld. Elise fra Spro ante ingenting. (Alle foto: Bjørn Bratten)


- Ante ingenting
om den nye
hurtigbåten


Nettmøte:
Flasken Café og Vinstue
Kapellveien 84
Flaskebekk


Ruter har ikke akkurat feiret oppstarten av den nye hurtigbåtruta på Nesodden med pauker og basuner. 


Elise Harila (16), skoleelev, Spro:
- Jeg ante ingenting om at hurtigbåten skulle starte opp igjen før du fortalte det nå. Jeg har jo savna den, for jeg reiser til byen nesten hver dag, for å trene eller møte venner. Da skal det bli fint å få tilbake hurtigbåten om kvelden, når man gjerne vil komme seg ekstra fort hjem.Morten Thanke (20), student, Skoklefall:


- Jeg har hørt om at den nye hurtigbåtruten kommer, men jeg visste ikke noe om når. Jeg har kjæresten på Ski, og da blir det en del turer til byen for å ta den lange turen rundt. Så dette setter jeg pris på.
Mikael Selstad (20), servitør, Flaskebekk:

- Jeg syns dette er digg. Jeg var jo veldig fornøyd med hurtigbåten sist den gikk. Den gang gikk jeg på skole i byen og trente håndball i byen. Nå hadde jeg ikke tenkt på dette på en stund, men det er deilig å få høre at den skal begynne å kjøre igjen, jeg trener jo fortsatt i byen..
..bb


Finn mer i lenkekjeden under HURTIGBÅTEN

1 kommentar: