tirsdag 23. november 2010

Julegavedryss i Vanntårnet..

JULEUTSTILLING: Hege Næsheim og Tove Slinde hører til blant de trofaste, energiske, fantasifulle, stilsikre, arbeidsomme og hyggelige styremedlemmene som sørger for at utstillingene i det gamle vanntårnet hver eneste gang blir ´Den beste utstillingen hittil.. (Foto: Egil Houg)


Har du ikke vært i Galleri Vanntårnet?

Tangen sentrum er ikke til å kjenne igjen. Nå begynner betongelementene over bakken å komme på plass i det som blir et nytt sentrum. Men øverst oppe på Tangenåsen står fortsatt det gamle vanntårnet relativt uberørt etter at det er sprengt ut tusenvis av kubikkmeter grunnfjell i åsen under. 
Galleri Vanntårnet har tålt alle dynamittsalvene, selv om det har vært mange rystende opplevelser for de som har vært innenfor under sprengningsarbeidene.
Et fint avbrekk fra, eller som et ledd i juleforberedelsene kan Avisa Nesodden  anbefale en helgetur opp i Galleri Vanntårnet. Tradisjonen tro inviterer Nesodden kunstforening til juleutstilling. Akkurat nå er utstillingen klar for lørdagens åpning kl. 12.
25 kunstnere stiller ut bilder som passer som julegaver. Ja, det er ikke bare bilder til å henge på veggen, men også mye kunsthåndverk og smykker. 
Det pleier å være bredde over juleutstillingene, og årets utstilling er severdig, også for den som ikke bare er ute etter gaver. Av de 25 kunstnerne holder de fleste til på halvøya, men det har også dukket opp noen ”fremmede”.

Utstillingen er åpen hver helg fram til 12. desember.

-eh/
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar