fredag 12. november 2010

Uka på bloggen - fredag 12.november 2010

Fotballfeberen herjer Follo for tiden og det kan gi seg de pussigste utslag. Her på halvøya gikk Jon Martin Larsen, leder i Nesodden Velforbund, ut i en mail til alle medlemslag forrige fredag og foreslo en redningsaksjon for det ille utsatte fotballaget, som skal redde cup-æren i distriktet i cup-kampen mot Strømsgodset på Ullevål søndag.
Kjære alle sammen!, skrev Larsen:


NEWSODDEN: Velstøtte 
til Follo Fotball?

"Et av våre fotballlag i regionen er i skikkelig trøbbel. Styret har gått og det ser ut til at laget havner i andre divisjon uansett ... Ettersom Nesodden Velforbund representerer rundt to tredjedeler av  befolkningen på Nesodden med sine 36 velforeninger tør styret i  Velforbundet ta sjansen på å utfordre Follo Fotball og Norges Fotballforbund om det er noe vi kan bistå med i vårt engasjement for laget fordi vi vet at dette laget også betyr mye for vår del av regionen. Kan vi etter deres mening gjøre noe som muliggjør at Follo  holder på sin posisjon?”, spør Jon Martin Larsen, og fortsetter:
“Styret oppfordrer til å komme med innspill på hvordan vi kan trø til,  vi mener det er naturlig for oss å bidra når et av våre samlingspunkt er ille ute. Det bør gjelde enten de nå heter Nesodden, Follo eller  Drøbak/Frogn. Er dere uenige så si i fra! Om vi ser behov vi kan være med på å løse, så vil jeg også gå i  dialog med øvrige velforeningene i vår region, som i Ski, Ås, Frogn  og Drøbak, skriver styrelederen, med et avsluttende hint til medlemslagene om at Amta kan være opptatt av saken.
Men støtten er ikke overstrømmende:
Hei, vi har hatt en drøfting av ditt forslag i styret, skriver de i en mail i går fra Solåsen Vel: “Fra Solåsen vel ønsker vi ikke å bidra til en aksjon for å berge Follo i første divisjon. Det er ikke aktuelt å bruke penger på det og bare en verbal støtte tror vi heller ikke er særlig virkningsfull.”
Velforeningen i Bergheim 1 synes også dette er HELT FJERNT. Hva har vi med Follo Fk å gjøre???, spør de der i gården.
Skal det satses må det bli lokalt, skriver styret i Bergheim 1. Som vi sier her på bloggen: Super. Lokalt. 
Og sånn går no dagan og snart er det kamp..
-eh/-bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar