mandag 17. januar 2011

Fem på Fagerstrand, ved fire av dem

FLOTT: Det hadde vært kjempefint med båtforbindelse til byen, og så er det faktisk alt for dårlig at det ikke er mulig å komme til Drøbak og Ski med buss. Der må det også skje noe, sier Kate Leon på Fagerstrand.. (Foto: Bjørn Bratten)

- Båtforbindelse til byen hadde vært flott..

Den nye kommuneplanen som ble lagt fram forleden foreslår at kommunen legger til rette for en styrking av Fagerstrand som et lokalt senter på Nesodden. SV mener i sin høringsuttalelse at Nesodden etter hvert må avlastes med flere båtanløp på begge sider. Fagerstrand vil jo da naturlig bli ett av de anløpsstedene. Hva sier du?

Kate Leon, fødsels- og svangerskapsterapeut, Fagerstrand:

- Å få båtanløp her på Fagerstrand vil være veldig positivt. Ja, faktisk kjempefint. Så er det mange som sier det er dødt her, men det skjer faktisk en del ting nå for tiden, som den nye skatehallen, nytt treningssenter, veldig flotte ting for ungdommen og barna, som ordentlig skøytebane på Bakkeløkka..
- For meg som jobber både hjemme og i Oslo og kanskje også i Ski, Ås eller Drøbak hadde det jo altså vært kjempefint med båt, for å komme enkelt til og fra Oslo, men det er faktisk svært dårlig at det ikke er bussforbindelse til disse andre stedene.
- Da vi flyttet hit for fire år siden tok vi det som en selvfølge at vi kunne ta en buss til Drøbak, eller for eksempel til Vinterbro. Til Ski går det buss en gang eller to om dagen. Det er for dårlig.
- Men vi har bodd et halvt år på Holmenkollen nå, og da vi kom hjem hit igjen med ungene opplevde vi hvor fritt og deilig det er her. Ungene kan gå rett ut uten at vi behøver å bekymre oss. Her kan vi puste. Det er småbarnmessig perfekt. 
- Men en båtforbindelse hadde vært flott. Og en ordentlig kaffebar. Jeg har faktisk lurt på om jeg skulle starte en selv. Og en helsekostbutikk..
(Barna på bildet: Fra venstre Ada Luna, Lu Mine(på fanget), og nabogutten Kristian.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar