torsdag 20. januar 2011

Fem på butikken ved en av dem

GOD ID´E: Veldig god idé med flere båtanløp på Nesodden. Men det hjelper jo ikke på de dårlige kommuni- kasjonene med Ski og Ås og Drøbak, sier Kristoffer Bøhn.. (Foto: Bjørn Bratten)


- Elsker denne båtruta..


Den nye kommuneplanen som ble lagt fram forleden foreslår at kommunen legger til rette for en styrking av Fagerstrand som et lokalt senter på Nesodden. SV mener i sin høringsuttalelse at Nesodden etter hvert må avlastes med flere båtanløp på begge sider. Fagerstrand vil jo da naturlig bli ett av de anløpsstedene. Hva sier du?


Kristoffer Bøhn(43), student, Fjellstrand:


- Dette synes jeg er en veldig god idé. Jeg elsker å ta denne båtruta når den er i gang om sommeren, den har gitt familien flere fine opphold for eksempel i Son som vi ikke hadde fått uten - og det virker jo som rutene til Slemmestad og Vollen går bra på helårsbasis. Det ville også muliggjort et anløp til Fjellstrand brygge, selv om det er dårlig med parkering der slik det er i dag, men det hadde vel latt seg ordne hvis dette skulle bli alvor.. Dessverre ville jo ikke dette rette på de dårlige kommunikasjonene til Ski og Ås og Drøbak. I dag har jeg vært og levert en bil på verksted på Ås. Jeg rakk ikke bussen, og måtte dermed reise hjem med toget via Oslo..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar