lørdag 8. desember 2007

Dyp julebordsøvn på Paviljongen


At julestria er noe man ikke skal ta lett på, ikke minst ved ukeslutt, spesielt når det for alvor nærmer seg jul og julebordene begynner å tære på kreftene, skulle en Nesoddenmann erfare på Paviljongen i natt. Han sovnet fra hele festen og våknet ikke før klokka 0720 i morges. Når vi kan angi tidspunktet så nøyaktig er det fordi han ganske raskt oppdaget at han var innelåst. "Det var ingen dørvridere på utgangsdøra (bildet) og ganske enkelt ikke mulig å komme seg ut, så han fant ut at den eneste løsningen var å ringe oss", forteller vakthavende operasjonsleder ved Follo Politikammer. En politipatrulje kom seg raskt til stedet og kunne lukke ut mannen i halv åttetiden.
Det er ellers Fagerstrand som har stått i sentrum for politiets virksomhet i vårt distrikt i natt. Klokka tre minutter på midnatt kjørte en bil ut av veien ved Bakkeløkka. Føreren, en mann i 20-åra fra Nesodden var åpenbart beruset, forteller operasjonsleder. Han ble tatt med til legevakta med mindre skader. Bilens eier, en mann fra Buskerud, satt ved siden av og ble fratatt førerkortet for sitt medansvar for fyllekjøringen. Og ti over halv to i natt var det slagsmål på et utested på Fagerstrand. Vaktene måtte kaste ut en av voldsutøverne. Det vil bli snakk om en politianmeldelse for vold, forteller operasjonsleder.

3 kommentarer:

  1. Ny begynder det at smage af Avis! Storartet!

    SvarSlett
  2. Ja, nå gjelder det bare å få folk til å skrive kommentarer, og stemme på hurtigbåten! Stem, for svingende!

    SvarSlett
  3. Jeg vil dele med dere alle her om hvordan jeg får lånet mitt fra Herr Benjamin som hjalp meg med et lån på 400 000,00 euro for å forbedre virksomheten min. Det var lett og raskt når jeg søkte om lånet når ting ble grovt med virksomheten min. Benjamin gir meg lån uten forsinkelse. her er Mr Benjamin e-post / whatsapp-kontakt: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com.

    SvarSlett