lørdag 28. januar 2012

Knallsuksess for Trine og Dick

FORNØYD: I november 2010 tok vi et tilsvarende bilde av Trine og Dick ved bardisken på Signalen. Mye vann har rent i havet siden den gang. Ikke minst er lokalene på Tangen-brygga fylt til randen av fornøyde gjester, dag etter dag.. (Foto: Bjørn Bratten)

97 smalahovegjester på midtvintersblot

Fete kinn og brustne saueøyne på Signalen

Av BJØRN BRATTEN, Avisa Nesodden

— Det begynte med 30 og så bare ballet det på seg og da vi nådde 97 smalahovegjester måtte vi bare si stopp, sier Trine Nordby og er lutter glede over smalahovefesten på Signalen i helga.
Stappmette, fettglinsende midtvintersgjester fråtset i dissende sauekjever og skaller, i et stappfullt lokale på brygga på Tangen, og sånn er det til stadighet på Signalen, bortsett altså fra saueskallene. 
Hvem skulle trodd på en slik suksess da de startet våren 2010, for snart to år siden.
— Det har gått fantastisk. Nå er det faktisk folk som kommer fra byen i store grupper, bare for å oppleve en helaften her ute, sier Trine og kompanjong Dick Jensen.

NOVEMBER 2010: Trine og Dick før det tok av for alvor.. (Foto: Bjørn Bratten)

Og Nesodden-folk har fått et skikkelig treffsted, både som startsted før byturen, og som et innhopp på vei hjem i helgene, når de ikke stenger før siste båten er vel i havn.
Trine og Dick tok over det som var en nokså glissen, brakkelignende affære som tidligere bare var brukbart på sommerstid som et romantisk strandhogg i fjæresteinene.
På veien til et respektabelt spisested har de riktignok måttet gi avkall på noe av det som var et slags særpreg i starten, nemlig jazz- og blues-kveldene i helgene.
— Det viste seg vanskelig å kombinere et ryddig spisested med et sted der musikere kanskje skulle ha prøvegjennomganger med instrumenter, og lydsjekk, mens folk spiste middag. Det viste seg vanskelig å få til, og vi måtte gjøre et valg, sier Trine Nordby.
I helga var det altså stappfullt av fornøyde gjester som smasket i seg sauegommer og sauehjerner, og til og med øyne. På vei ut møtte vi to unge damer som med hensikt hadde utsatt besøket til de verste eteriene var unnagjort. Tanken på å møte to brustne saueøyne i porten var ikke forlokkende..
_bb/

2 kommentarer:

  1. Hvordan klarte du å fotografere Dick og Trine uten at du fikk med alle gjestene i det stappfulle lokalet?

    Alida

    SvarSlett
  2. Enkelt. Det var det eneste motivet som var skarpt.

    SvarSlett