mandag 13. februar 2012

Bob Marleys liv på operaen

OPERAEN I MARS: Musikken og livene til Bob Marley og Peter Tosh blir fortalt i en musikalsk teaterforestilling med dans, bilder og live band på scenen på operaen i Bjørvika i mars. Hvordan klarte de to å ikke bare overleve knusende fattigdom, men å reise seg ut av det og bli internasjonale ikoner?  
Forestillingen tar publikum med til Trenchtown, West Kingston hvor Marley og Tosh vokste opp med håpet om å få gjennombrudd i musikkbransjen.  
Da gjennombruddet kom, måtte de fortsatt navigere seg gjennom utnyttelse, fordommer og impresarioer med skjulte agendaer, heter det i forhåndssomtalen fra Nordic Black Theatre.  
Gjennom det hele leverte de et oppløftende budskap av One Love, Equal Rights og Rastafari.  Musikken deres er elsket av flere generasjoner i alle verdensdeler. Forestillingen fletter sammen deres livshistorie med de mest kjente låtene for å vise at musikken, budskapet og legendene lever fortsatt!
Marco DeVega, kjent som Raw fra TV Norges Norske Talenter, spiller Bob Marley, og Peter Tosh er spilt av den profilerte Sør Afrikanske musikeren Bafana Nhlapo.
_bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar