søndag 10. mars 2013

Kulturrapport: Anmelderne kaster seksere etter Karpe Diem

SEKSERE: Anmelderne kaster seksere etter Magdi Omar Ytreeide  Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel i Karpe Diem etter konserten på Oslo Spektrum i går kveld.. (Faksimile: Carl Martin Nordby/Aftenposten)

De største stjernene,
skriver Aftenposten..

— Karpe Diem har gjort akkurat som de har villet denne kvelden, og gjennomføringen av visjonen deres står til toppkarakter. I dag er det publikum som har stjerner i øynene, og stjernene heter Chirag og Magdi.
Det skriver AftenpostenCecilie Asker og kaster en sekser etter Karpe Diems konsert for utsolgt hus på Oslo Spektrum i går kveld.
— I tillegg til låtene ligger mye av forklaringen til suksessen i den dønn ærlige arbeidsinnsatsen de legger inn hver eneste gang de er på scenen... Det tar ikke mange minuttene før både pyroteknikk og åtte strykere gjør at alle som ser Karpe Diem for første gang i kveld ikke blir skuffet.
— Det showet Karpe Diem står for i Oslo Spektrum gjør ingen norske artister etter dem, skriver Aftenposten.
Kok i Karpedammen, skriver VGs  Thomas Talseth og kaster en sekser på VG-terningen etter duoen på Spektrum-scenen:
— Karpe Diem gjør det ingen har gjort før dem — og de gjør det helt perfekt. Allerede før Chirag og Magdi går på scenen er det en historisk begivenhet — det er første gang et norsk hip hop-navn fyller Oslo Spektrum.
— Om de er preget av øyeblikket? Ja, men de lar seg ikke skiple av stundens alvor. Karpe gjør det de er aller best på og lager en vidunderlig rørende, heidundrende fest, skriver VG.
Det er flott å se at to karer fra Oslo kan fylle Oslo Spektrum og tjene millioner på det de liker best — på hjemmebane. For hva skal vi med utlandet da? Du kan si hva du vil, men dette er hva drømmer er lagd av, skriver DagsavisenEspen S. Hågensen Rusdal.
_bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar