søndag 12. desember 2010

Magnus scoret Nesoddens eneste mål

Magnus Haugstad scoret Nesoddens eneste mål i formiddagens treningskamp mot Skeid, som endte 3-1 til Skeid. Vi greide oss bra, dette var en nyttig erfaring, sier Vidar Syvertsen  til Avisa Nesodden. Som de fleste vet i fotballmiljøet ligger Skeid i 2.divisjon, dit Nesodden rykket opp etter høstens seierskamp mot Korsvoll. Her et kort referat fra kampen som gikk i innendørshallen på Valle Hovin:

Nesodden startet med to kjempesjanser ved Trygve Velten og Rene Elshaug (ny spiller fra Drøbak). Så tok Skeid ledelsen på et langskudd. Det sto 2-0 til Skeid ved pause.
Nesodden startet 2. omgang med to store sjanser, men scoret først ved Magnus Haugstad(18) som fra langt hold styrte ballen i mål med venstrebeinet da han så at Skeid-keeperen sto for langt ute på banen.
Kort oppsummert hadde Skeid mest av banespillet, men Nesodden de største sjansene. Sluttresultatet ble 3-1 da Skeid også scoret på heading etter corner. Begge lag prøvde mange nye spillere.