tirsdag 14. desember 2010

Varm jul på Nesoddhuset

NESODDHUSET: Kari Skomsøy og Tove Emmitt kan vise til Nesoddens kanskje mest forseggjorte julekrybbe, skapt av Gro Rønneberg. (Foto: Bjørn Bratten)

Ull er den store julevinneren

Ullsokker, ullvotter, ullstrømper, ullbukser, ulltrøyer, ull-luer, - tenk på et plagg i ull, og du finner det på Nesoddhuset på Fagerstrand. – Det er faktisk ullvarer som selger mest nå i sprengkulda, sier Kari Skomsøy og Tove Emmitt. 
De kan vise til halvøyas kanskje mest forseggjorte julekrybbe, skapt av Gro Rønneberg, men ellers er de faktisk langt mindre julete enn man skulle tro.
- Vi holder det jo gående hele året, så vi har et langt bredere vareutvalg enn bare juleting, sier de og viser til et sant mangfold av brukskunst, gavevarer, og altså juleting, anbrakt hengende fra tak, på vegger og i hyller og på golv.

ULL: Kari Skomsøy 
med et lite knippe 
ullvarer, etter- traktet 
i førjuls- kulda.. 
(Foto: Bjørn Bratten)
I disse førjulsdager er det særlig førjulsbesøket på Tangen Sentrum de er opptatt av. De holdt jo til på Tangen tidligere og når de nå kom tilbake noen dager før jul i de tomme lokalene etter elektronikkforretningen så var det med stor suksess.
- Det er jo flere mennesker på Tangen så da blir det selvfølgelig større omsetning der, sier de to, som imidlertid er svært fornøyd med lokalet på Fagerstrand..
- Og vi har nok ikke stor nok omsetning til å ha råd til en husleie som den de har på Tangen, sier Kari Skomsøy og Tove Emmitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar