lørdag 11. desember 2010

"Vanntårnet er kommunens ansvar.."

VANNTÅRNET: Kommunen antyder at kunstforeningen må finne sponsorer som kan komme inn og betale for vedlikehold.. (Foto: Bjørn Bratten)

Kunstforeningsleder:

- Kommunen 
er eier,
vi leier..

- Nesodden kunstforening kan ikke sånn uten videre, som teknisk leder i kommunen synes å antyde i Amta forleden, inngå noen sponsoravtale med for eksempel banker eller andre som det måtte være naturlig å spørre om hjelp til reparasjon av Vanntårnet, sier leder i Nesodden kunstforening, Tove Slinde (bildet til venstre), til Avisa Nesodden. 
Det var tidligere denne uka at teknisk sjef Kjell Jonassen i kommunen antydet at kunstforeningen kunne gå ut på sponsormarkedet for å få dekket utgiftene til reparasjon av Vanntårnet. Kunstforeningen har orientert alle gruppelederne om behovet for en rask reparasjon av Vanntårnet til rundt en halv million kroner. 
- Det blir antydet fra kommunen at vi nå får interessante naboer og at vi kanskje kan se tårnet i sammenheng med utbyggingen av Tangen Sentrum. Men det er kommunen som eier Vanntårnet, mens vi er leietakere. Som leietakere har vi meldt behovet for reparasjoner, men det er jo eier som har ansvaret for å få utført reparasjonene, mener Tove Slinde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar